Paçanga Böreği

Malzemeler :

 
♦ Yufka 2 adet
♦ Pastırma 8 dilim
♦ Kaşar peyniri 8 dilim
♦ Yumurta 2 adet
♦ Galeta unu 8 çorba kaşığı
♦ Sıvı yağ (kızartma yağı)


Yapılışı :



01 _ 1/4 yufkayı serin.

02 _ Yufkanın yuvarlak kenarını içe katlayın.

03 _ Yufkanın katladığınız kısmına parçaladığınız pastırmayı ve peyniri koyun.






04 _ Yufkayı katlayın.

05 _ Böreğin her tarafını yumurtaya buların.

06 _Yumurtaya buladığınız böreği galeta ununa da bulayın.

07 _Bol yağda kızartın, sıcak servis edin.



Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder