Malzemeler :
♦ 2 adet Patates
♦ 1 adet Haşlanmış katı Yumurta
♦ 1 tatlı kaşığı Acı hardal
♦ 1 tatlı kaşığı Taneli hardal
♦ 1 Çorba kaşığı Mayonez
♦ 1 tatlı kaşığı Limon suyu
♦ 2 çorba kaşığı Küp küp doğranmış Salatalık turşusu
♦ 3-4 dal ince doğranmış Dereotu
♦ 1 adet ince doğranmış Taze soğan
Tuz
♦ 1 tatlı kaşığı Acı hardal
♦ 1 tatlı kaşığı Taneli hardal
♦ 1 Çorba kaşığı Mayonez
♦ 1 tatlı kaşığı Limon suyu
♦ 2 çorba kaşığı Küp küp doğranmış Salatalık turşusu
♦ 3-4 dal ince doğranmış Dereotu
♦ 1 adet ince doğranmış Taze soğan
Tuz
Yapılışı :
01 _ Patatesleri bol suda haşlayın.
02 _ Acı hardal, tane hardal ve mayonezi bir karıştırma kabına koyun.
03 _ Limon suyu ilave edin.
04 _ Salatalık turşusunu ilave ederek sosu karıştırın.
05 _Haşladığınız patatesleri küp küp doğrayın ve hardallı sos ile karıştırın dereotunu ekleyin, tuzunu kontrol edin gerekirse tuz ilave edin.
06 _ İnce doğranmış taze soğanları ilave edin.
07 _ Son olarak haşlanmış yumurtayı istediğiniz şekilde doğrayarak ekleyin.
Not: .
ptetesli her ne olursa çok severim.ellerine sağlık arkadaşım.sevgiler.
YanıtlaSilpatatesin en sevdiğim hali ...
YanıtlaSilafiyetler olsun..
çok sevgiler